雄州网-简阳人的网上社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

晨韵推荐英语口语999句:901-925句

本帖最后由 左耳@一块洞 于 2015-8-4 12:30 编辑 <br /><br />Help yourself. 别客气。
I'm on a diet. 我在节食。
Time is money. 时间就是金钱。
Who's calling? 是哪一位?
You did right. 你做得对。
You set me up! 你出卖我!
Can I help you? 我能帮你吗?
Enjoy yourself! 祝你玩得开心!
Excuse me,Sir. 先生,对不起。
Give me a hand! 帮帮我!
How's it going? 怎么样?
I have no idea. 我没有头绪。
I just made it! 我做到了!
I'll see to it. 我会留意的。
I'm in a hurry! 我在赶时间!
It's her field. 这是她的本行。
It's up to you. 由你决定。
Just wonderful! 简直太棒了!
What about you? 你呢?
You owe me one. 你欠我一个人情。
You're welcome. 不客气。
Any day will do. 哪一天都行。
Are you kidding? 你在开玩笑吧!
Congratulations! 祝贺你!
I can't help it. 我情不自禁。